Viesnīcas apraksts
Visas numuru kategorijas ir gaismas pārpilnas, mūsdienīgas un noformētas ar labu garšu. Viesi var baudīt sev patīkamu atpūtu savā numurā, kas aprīkots ar klimatizāciju, TV, minibāru un privātu vannasistabu. Dažos numuros ir balkons ar skatu uz dārzu vai jūru.
Kūrorta restorānā var izbaudīt īpašus ēdienus, kas gatavoti no svaigiem vietējiem produktiem. Viesi var izmantot arī baru un izbraukt uz pilsētu, lai iegūtu ēstgribu.
Terme Villa Teresa ir perfekts vietas izvēle, ja vēlaties relaksēties, izbaudīt jūras klimatu un pilsētas dzīvi Ischia salā. Kūrorta serviss ir augstā līmenī, un personāls ir draudzīgs un profesionāls, kas atstās jums tikai patīkamas atmiņas par jūsu uzturēšanos šajā pievilcīgajā vietā.
numuru veidi
Atrašanās vieta Hotel Terme Villa Teresa
Viesnīcas tips: Pludmales viesnīca
Ēdināšanas koncepcija
- Veids: Main
Priekšrocības
Bezmaksas wi-fi
Bezmaksas stāvvieta
Bērnu rotaļu laukums
Infrastruktūra
- Iekštelpu baseins
- Āra baseins
Atpūtas veidi
Pludmales brīvdienas
Ģimenes brīvdienas
Jauniešu atpūta
Mierīgas brīvdienas
SPA un labsajūta
PIEZĪME!
Viesnīca patur tiesības bez iepriekšēja brīdinājuma mainīt cenas, pakalpojumu veidus un to sniegšanas laiku atkarībā no sezonas un laikapstākļiem, tostarp, numuru nosaukumus. Vietnē Join UP Baltic ievietotās fotogrāfijas ir paraugi, tāpēc viesnīcas numura krāsa, mēbeles un iekārtojums, kā arī telpas faktiskais stāvoklis var atšķirties. Pasaulē nav vienotas viesnīcu klasifikācijas sistēmas. Viesnīcas var kvalificēt starptautiskas, valsts vai vietējās iestādes, tūrisma komisijas vai citas institūcijas, tāpēc viesnīcu standarti dažādās valstīs atšķiras. Pat viena un tā pati viesnīcu kategorija vienā valstī var ievērojami atšķirties atkarībā no atrašanās vietas, stāvokļa, viesnīcas lieluma, pakalpojumu līmeņa, sniegto pakalpojumu skaita. Lūdzam ņemt vērā, ka Join Up! Baltic, sniedzot informāciju par viesnīcas aprakstā norādīto oficiālo viesnīcas kategoriju valstī, vadās tikai pēc viesnīcu klasifikācijas, kuru nodrošina viesnīcas administrācija.























