Izbaudiet neaizmirstamu atvaļinājumu

Ēģiptē ar “Coral Sea Hotels”

18 July 2024, 08:31

Ēģipte ir lielisks galamērķis ceļotājiem ar dažādām interesēm, un Sarkanās jūras ir populāra izvēle. Tomēr pat pieredzējuši ceļotāji, kas atkārtoti apmeklē šo apbrīnojamo valsti, vienmēr atrod kaut ko jaunu un neizpētītu.

Join UP!

komanda

Tieši šeit, Nīlas krastos, dzima viena no vecākajām civilizācijām uz planētas, kas atstāja iespaidīgus pieminekļus, piemēram, Gīzas piramīdas, Sfinksu un Karnakas tempļus.

Neatkarīgi no tā, vai apmeklējat Ēģipti pirmo reizi vai atklājat to no jauna, jums vajadzētu izvēlēties viesnīcu, kas būs optimāls risinājums jums. Lai atvieglotu jūsu izvēli, šodien vēlamies jums pastāstīt par “Coral Sea Hotels”, viesnīcu ķēdi Šarm eš Šeihā.

Šarm eš Šeiha ir galamērķis, kas pārsteidz ne tikai ar savu dabas skaistumu, bet arī ar plašo luksusa viesnīcu klāstu. Izvēloties “Coral Sea Hotels & Resorts”, jūs saņemsiet neaizmirstamu pieredzi, komfortu un nevainojamu servisu, jo katra viesnīca ir moderna tehnoloģiju un vietējā autentiskuma kombinācija. Jūs atradīsiet plašus, gaišus numurus ar skatu uz jūru vai dārzu, zeltainas smilšu pludmales, neticamus skatus, ūdens parkus un daudz izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Vai esat gatavi atklāt Ēģipti no jauna? Aplūkosim šīs četras viesnīcas, vienu pēc otras.

CORAL SEA IMPERIAL SENSATORI 5*

CORAL SEA IMPERIAL SENSATORI ir dārgakmens starp Ēģiptes tūrisma kompleksiem, kas atrodas gleznainā līcī ar fantastisku skatu uz Sarkano jūru. Grezni numuri, privāta pludmale, daudzveidīga virtuve, āra aktivitātes, SPA un bērnu klubs padara šo viesnīcu patiesi unikālu.

Viesnīca piedāvā dažādus numurus no grezniem "suite" līdz ērtiem ģimenes numuriem. Katrs numurs ir moderni mēbelēts ar skatu uz baseinu vai jūru. Privātā pludmale ir ideāla vieta atpūtai, un viesi var baudīt plašu restorānu piedāvājumu ar ēdieniem no visas pasaules. Lai nodrošinātu pilnīgu relaksāciju, viesnīca piedāvā greznu labsajūtas centru ar mierīgu SPA un dažādām atjaunojošām masāžām un skaistumkopšanas procedūrām. Ģimenes ar bērniem būs sajūsminātas par bērnu klubu piedāvātajām aktivitātēm un atrakcijām.

o350822-min.jpg

REZERVĒT

CORAL SEA AQUA CLUB 4*

Šī ir lieliska vieta ģimenes atvaļinājumam ar milzīgu ūdens parku, bērnu klubu un sporta klubu, garšīgu ēdienu un vakara programmām. Viesnīcā ir iespaidīgs ūdens parks ar slidkalniņiem, baseiniem un sekliem baseiniem mazajiem. Plaši un labi aprīkoti viesnīcas numuri piedāvā komforta patvērumu, un daudziem ir apburošs skats uz baseiniem.

Viesnīcas restorāni piedāvā garšīgus starptautiskās virtuves ēdienus, savukārt daudzie bāri aicina baudīt atsvaidzinošus kokteiļus. Aqua Club ir arī ūdens sporta centrs, kur var izmēģināt niršanu, vindsērfingu un citas aizraujošas aktivitātes. Īpaša animācijas programma ir sagatavota tieši mazajiem, lai nodrošinātu neaizmirstamu atvaļinājumu pilnu ar prieku un jautrību! Tātad jūs varat izbaudīt labāko servisu, greznas ērtības un daudz izklaides viesiem jebkurā vecumā.

Aqua-Club-Coral-sea-41.jpg-min.jpg

REZERVĒT

CORAL SEA HOLIDAY 5*

CORAL SEA HOLIDAY ir ne tikai viesnīca, tā ir jūsu personīgā komforta un relaksācijas oāze. Šeit jūs atradīsiet plašu pludmali ar tīrām smiltīm, kristāldzidru ūdeni un aizraujošus koraļļu rifus, kas piesaista nirējus no visas pasaules.

Viesnīca piedāvā ērtus numurus ar skatu uz dārziem vai baseiniem. Viesi var baudīt relaksāciju privātajā pludmalē un baudīt vietējo un starptautisko virtuvi viesnīcas restorānos. Viesnīcā ir plašas izklaides iespējas, tostarp fitnesa centrs, SPA, tenisa korti un futbola laukumi. Bērniem ir rotaļu laukums un bērnu klubs ar dažādām aktivitātēm.

1-81-min.jpg

REZERVĒT

CORAL SEA WATERWORLD 5*

Grezni numuri ar modernu dekoru, aprīkoti ar visu nepieciešamo neaizmirstamam atvaļinājumam, balkoni ar skatu uz jūru, privāti baseini un džakuzi padarīs jūsu uzturēšanos viesnīcā CORAL SEA WATERWORLD par patiesi pasakainu pieredzi.

Visiem vecumiem paredzēti piedzīvojumi gaida milzīgajā ūdens parkā. Šļūciet pa aizraujošajiem slidkalniņiem, atpūtieties uz mierīgās upes vai noķeriet vilni dzīvīgajā viļņu baseinā, viss tikai soļa attālumā no jūsu numura! Baudiet mūsdienīgus un plašus numurus, no kuriem vairums piedāvā elpu aizraujošu skatu uz jūru vai baseiniem. Iedziļinieties kulinārijas piedzīvojumā, kas aptver visu pasauli! Baudiet starptautiskās virtuves gardumus mūsu dinamiskajos restorānos un bāros. Izbaudiet bezrūpīgu pieredzi ar viss iekļauts izmitināšanas iespējām.

Waterworld ir arī izklaides centrs ar plašu animācijas programmu, vakara šoviem un koncertiem. Mazajiem ir īpašs bērnu klubs, kā arī sekli baseini un baseini, pielāgoti viņu vajadzībām. Viesnīca, kas izveidota, ņemot vērā visas ģimenes vajadzības — tā nodrošinās neaizmirstamu pieredzi gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Waterworld_187445-min.jpg

REZERVĒT

Noslēpumainā Ēģipte jau sen piesaista ar savu piramīdu noslēpumiem, mainīgajām smiltīm un senajām leģendām. Tā ir veca un jauna vienlaikus, viesmīlīga un dāsna kā īsts Orienta cilvēks. Tāpēc negaidiet! Atklājiet jaunus apvāršņus ar Coral Sea Hotels & Resorts un izbaudiet katru mirkli! Un Join UP! palīdzēs jums to izdarīt: tā būs patiesi fantastiska ceļojums.

Join UP!

komanda

#Tagu mākonis

#Ēģipte
#Grieķija
#Melnkalne
#JoinUP
#Spānija
#Turcija
#Zanzibāra
#ŠriLanka
#Atlaide
#Svarīga-informācija
#Lerobežota-laika-piedāvājums
#Akcija
#SkyUp
#Tenerife
#Tunisija
#Kipra

Pierakstieties mūsu jaunumiem, lai saņemtu jaunākās ziņas savā e-pasta kastītē!
* mums nepatīk spams tieši tikpat, cik jums
logo-up icon