Sekojiet saulei!

Seko saulei

19 April 2024, 11:59

Vai plānojat savu aizbēgšanu no ziemas? Tad jūs esat īstajā vietā!  Šeit ir daži fantastiski Join UP! agrās rezervācijas piedāvājumi jūsu saulainajai atpūtai.

Kādas ir agrās rezervācijas priekšrocības?

Populāras viesnīcas par pievilcīgu cenu. Šī ir jūsu iespēja beidzot izvēlēties ilgi kāroto viesnīcas numuru ar elpu aizraujošu skatu vai beidzot apmesties ikoniskajā viesnīcā, kuru vienmēr esat vēlējies izbaudīt par pievilcīgu cenu! 

Garantēta izvēlētā viesnīca. Ziemas sezonas kulminācijā populārās viesnīcas ātri piepildās. Veicot rezervāciju agri, jūs varat brīvi izvēlēties kādu no plašākas numuru izvēles, tostarp kārotajām iespējām ar skatu uz jūru vai iecienītāko viesnīcu, kurā gadu no gada esat radījis paliekošas atmiņas. 

Elastība, uz kuru varat paļauties. Mēs saprotam, ka plāni var mainīties. Izmantojot Join UP! agrās rezervēšanas priekšrocības, jums pienākas viena BEZMAKSAS maiņa (viesnīca, datums, numura veids vai ilgums), ja vien jūs par to paziņojat 14/28/45 dienas pirms izbraukšanas. Turklāt bez apgrūtinājumiem varat veikt vienu vārda maiņu, nodrošinot pārliecību, ka viss noritēs "kā pa sviestu".

Ekskluzīvas viesnīcas. Atklājiet ziemas plašo iespēju pasauli, izmantojot Join UP! daudzveidīgo rezervēšanas iespēju klāstu, tostarp ekskluzīvas viesnīcas, kuras neatradīsiet nekur citur! 

Rezervācijas un apmaksas nosacījumi

  • Agrās rezervācijas periods līdz 31. jūlijam.
  • Avansa maksājums tikai 10% no ceļojuma cenas.
  • Pēdējais maksājums 14 dienas (Ēģiptei), 28 dienas (Šrilankai), 45 dienas (AAE) pirms izbraukšanas dienas.

Lai izmantotu mūsu zemā depozīta priekšrocības, mūsu tīmekļa vietnē norēķinoties, izvēlieties opciju "Daļēji maksājumi". 

Izpētiet ziemas piedāvājumus 

Rectangle Copy 6.jpg

Atpūtieties Ēģiptes paradīzē! 

Gozējieties siltajā ziemas saulē Ēģiptes zeltainajos krastos. Izpētiet lieliskās piramīdas, brauciet pa majestātisko Nīlu un iegremdējieties seno brīnumu zemē. 

REZERVĒT ĒĢIPTI

 

sri.jpg

Atklājiet burvīgo Šrilanku!

Piedāvājam šoziem aizbēgt uz tropiem! Šrilanka piedāvā satriecošas pludmales, leknus lietus mežus, dzīvīgu kultūru un elpu aizraujošas ainavas – lieliski piemērotas neaizmirstamai atpūtai. 

REZERVĒT ŠRILANKU

 

ОАЄ.jpg

Izbaudiet žilbinošo Dubaiju!

Izbaudiet izcilu ziemas aizbēgšanu Dubaijas centrā. Apbrīnojiet ikonisko Burj Khalifa, izbaudiet greznu iepirkšanos un izpētiet pilsētas dinamisko kultūru un jaunākās apskates vietas.

REZERVĒT DUBAIJU

Kas var būt labāks par brīvdienām bez raizēm? Nepalaidiet garām lieliskas iespējas un rezervējiet savu sapņu ceļojumu jau tagad! 

#Tagu mākonis

#Ēģipte
#Grieķija
#Melnkalne
#JoinUP
#Spānija
#Turcija
#Zanzibāra
#ŠriLanka
#Atlaide
#Svarīga-informācija
#Lerobežota-laika-piedāvājums
#Akcija
#SkyUp
#Tenerife
#Tunisija
#Kipra

Pierakstieties mūsu jaunumiem, lai saņemtu jaunākās ziņas savā e-pasta kastītē!
* mums nepatīk spams tieši tikpat, cik jums
logo-up icon