Iepazīstinām ar jaunu funkciju – "Join UP! maks"!

Ceļojam vēl izdevīgāk

17 June 2024, 09:03

Esiet gatavi saņemt atlīdzību par ceļojumu piedzīvojumiem, izmantojot Join UP! Mēs esam priecīgi paziņot par mūsu pavisam jaunās funkcijas: “Join UP! maks” izlaišanu. Šis aizraujošais papildinājums ļauj nopelnīt un uzglabāt balvas turpmākajām rezervācijām, veicot katru ceļojumu ar Join UP! vēl izdevīgāk.

Kas ir "Join UP! maks"?

Uztveriet to kā savu personīgo ceļojumu krājkasīti. Jūsu lietotāja makā tiek saglabātas visas jūsu atlīdzības!

  • Reklāmas bonusi: sekojiet līdzi īpašajiem piedāvājumiem un iegūstiet bonusa punktus nākamajam piedzīvojumam.
  • Dāvanas: saņemiet atalgojumu ar ceļojumu kuponiem vai aizraujošiem pārsteigumiem, izmantojot akcijas.
  • "Cashback": par katru rezervāciju mūsu mājaslapā jūs nopelnāt 2% naudas atmaksu, kas tiek automātiski pievienota jūsu makam (1 eiro = 1 punkts).

Kā izmantot savus bonusus?

Izmantojiet savus uzkrātos punktus, lai maksātu par ceļojumiem Join UP! mājaslapā. Turklāt jūs pat varat izmantot savu maka atlikumu rezervācijām, kas veiktas arī ar mūsu ceļojumu aģentiem. Lidojumi, viesnīcas, aktivitātes – izvēle ir jūsu. Vienkārši ģenerējiet unikālo kodu vēlamajai summai un kopīgojiet to ar savu aģentu – tik vienkārši! 

Lūk, kas padara jūsu Join UP! maku vēl labāku:

  • nav derīguma termiņa: atšķirībā no dažām lojalitātes programmām jūsu lietotāja maku punktu derīguma termiņš nekad nebeidzas. Izmantojiet tos ikreiz, kad esat gatavs doties piedzīvojumos!
  • vienkārša izsekošana: sekojiet līdzi augošajai bilancei savā Join UP! kontā.
  • gaidāmas vēl citas atlīdzības: mēs pastāvīgi meklējam veidus, kā pārsteigt un iepriecināt savus ceļotājus ar aizraujošām akcijām.

Pievienošanās bonuss

Kā īpašs paldies no mums gan jaunajiem, gan esošajiem Join UP! lietotājiem ir 10 eiro pievienošanās bonuss, kas automātiski tiks pievienots lietotāja konta "Join UP! makā". Tieši tā, neatkarīgi no tā, vai jums jau ir konts, vai veidojat jaunu, jums būs 10 eiro, kurus varēsiet izmantot nākamajā rezervācijā. 

Nepalaidiet garām!

Lai saņemtu jaunākos bonusus un atlaižu kodus, sekojiet mums sociālajos tīklos (“Facebook”, “Instagram”) un sekojiet līdzi mūsu mājaslapai. Mums patīk cienāt savus ceļotājus ar papildu ieguvumiem, tāpēc pievienojieties Join UP! kopienai un atveriet vēl izdevīgāku ceļošanas pasauli!

Vai esat gatavi sākt pelnīt? Rezervējiet savu nākamo piedzīvojumu vietnē Join UP! šodien un vērojiet, kā pieaug jūsu Join UP! maciņš!

logo-up icon