Svinam Jāņus kopā!

Svilinošas saulgriežu cenas

19 June 2024, 10:04

Vai jūs arī vairs nevarat sagaidīt vasaras jautrāko nakti? Izmantojiet mūsu kolosālos piedzīvojumu piedāvājumus un sāciet kravāt ceļojuma somu!

Join UP!

komanda

Informācija par īpašā piedāvājuma noteikumiem

  • Pārdošanas periods: 19.06.–30.06.
  • Ceļojuma periods: 19.06.2024.–15.09.2024.
  • Atlaides līdz 100 eiro.
  • Piedāvājums ir spēkā mūsu 2024. gada vasaras galamērķiem: Turcija (AYT), Ēģipte (SSH), Tunisija (NBE), Grieķija (HER), Melnkalne (TIV), Kipra (LCA).
  • Īpašas atlaides tiek piemērotas tikai kompleksajiem ceļojumiem.
  • Minimālais uzturēšanās laiks: 7 naktis.
  • Ierobežots piedāvājumu skaits. Cenas ir dinamiskas un var mainīties.

Vai esat gatavi ļauties bezrūpīgai un saulainai atpūtai? Neatlieciet uz vēlāku laiku un izvēlieties jūsu sapņu ceļojumu jau tagad!

Turcija

Atslābinieties zem siltās Vidusjūras saules, apmeklējiet senas drupas un iepazīstiet Turcijas bagāto kultūru. No dzīvīgajiem tirgiem līdz mierīgām pludmalēm – Turcijā atradīsies kaut kas ikvienam.

REZERVĒT

Ēģipte (Šarm eš Šeiha)

Ienirstiet Sarkanās jūras krāšņajā zemūdens pasaulē, snorkelējiet ar košām zivīm vai vienkārši atpūtieties pasakainajās pludmalēs. Šarm eš Šeiha ir paradīze ūdens sporta entuziastiem un atpūtas meklētājiem.

REZERVĒT

Tunisija

Izdzīvojiet īstu "Tūkstoš un vienas nakts" piedzīvojumu! Apmeklējiet Kartāgas drupas, pastaigājieties pa burvīgiem tirgiem un atpūtieties gleznainās pludmalēs. Tunisija piedāvā unikālu vēstures, kultūras un apburošu ainavu sajaukumu.

REZERVĒT

Grieķija (Krēta)

Izjūtiet vēstures maģiju! Iepazīstiet Krētas burvīgās ieliņas, nobaudiet garšīgu grieķu ēdienu un sauļojieties Egejas jūrā. Krēta ir seno drupu, skaistu ainavu un apburošas virtuves dārgumu krātuve.

REZERVĒT

Melnkalne

Aizbēdziet uz elpu aizraujošo Melnkalni! Dodieties cauri iespaidīgiem kalniem, atklājiet slēptus ezerus un atpūtieties pie skaistās Adrijas jūras krasta. Melnkalne ir dabas mīļotāju paradīze ar dramatiskām ainavām un burvīgām pilsētiņām.

REZERVĒT

Kipra

Atrodiet savu paradīzes stūrīti Kiprā! Atpūtieties gleznainās pludmalēs, izpētiet senās vietas un baudiet garšīgus ēdienus. Kipra piedāvā perfektu relaksācijas, vēstures un gardu ēdienu sajaukumu.

REZERVĒT

logo-up icon